Да се создаваше Југославија сега…

by fokus

Сепак, тоа не пречело по војната (и до ден денешен впрочем), токму Македонците најмногу да ја чуваат Југославија како во своите срца, така и во референцата со која се примени во ООН.

Како и да е, замислете да имаше фејсбук во тоа време, ете каков муабет можеби ќе тераа нашите раководители.

Поврзани новости