Стрип во Фокус: Префрлање на топчето

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Префрлање на топчето“

by fokus

Прво почнаа да раснат цените, па потоа порасна минималната плата, а еве и пензиите се најавува дека ќе раснат. Инфлаторната спирала забрзано се одмотува, а тоа е уште една тема околу која одговорноста може да си ја префрлаат власта и опозицијата.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости