Стрип во Фокус: Нов шериф во градот

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Нов шериф во градот“

by fokus

На нашата политичка сцена, која многу често наликува на Дивиот Запад, се случи промена на врвот. Новиот премиер ќе биде нов шериф во градот.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости