Стрип во Фокус: Како Бони и Клајд, само обратно

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Како Бони и Клајд, само обратно“

by fokus

Откако Владата ги регулираше цените на најосновните прехранбени продукти, тие почна да исчезнуваат по продавниците, а според некои теории, самите трговци ги кријат чекајќи повисоки цени. Тоа е проблем со кој првите луѓе на владејачката партија треба да се зафатат лично.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости