Уапсен таксист кој возел без положен ТОЕФЛ

by Фокус

Таксистот му се видел сомнителен на полицаецот откако забележал касета “Assimil English” во радиокасетофонот на автомобилот. Полицаецот му наредил да ја пушти касетата, по што се слушнала познатата реченица од првата лекција: “My tailor is rich”.

Полицаецот веднаш сфатил дека таксистот допрва учи англиски, па му наредил полека, со кренати раце во вис, да го напушти возилото. Повикал засилување и заедно со Алфите го уапсиле таксистот, а сите касети од едицијата “Учете англиски без мака” биле запленети.

Целиот текст тука!

Поврзани новости