Стрип во Фокус: Лош вкус

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Лош вкус“

by fokus

Со конечното објавување на резултатите од пописот, и таа тема наскоро се очекува да отиде во заборав, небаре е лош вкус на евтина брза храна.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости