Стрип во Фокус: Пекари

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Пекари“

by fokus

И покрај мерките што ги презеде Владата за контрола на цените на основите животни намирници, тие продолжуваат да бидат витални ресурси со кои треба внимателно да се ракува. Соработката на власта и опозицијата е клучна.

 

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

 

Поврзани новости