ГАЛЕРИЈА: Атмосферата од трибината на ВМРО-ДПМНЕ во Борис Трајковски

by lali

 

Пред малку заврши трибината на ВМРО-ДПМНЕ во салата Борис Трајковски. На трибината присуствуваше врвот и членството на партијата, кое организирано беше донесено од сите градови во државата.

v23 (1) v26 v28 v25 v29 v27 v30 v31

Поврзани новости