ГАЛЕРИЈА Путин како Хитлер на протестот за поддршка на Украина

by Fokus 17:30
17:30

Има закани за цела Европа од нуклеарен напад. Путин ќе оди по секоја цена за освојување на Украина. Тој е монструозен, за да влезе во историјата како голем освојувач, истакна претседателот на Здружението на Украинци во Северна Македонија, Александар Урбанович, на денешниот протестен марш против „војната и безграничната суровост од страната на Русија кон Украина“.

ФОТО Томислав Георгиев

Поврзани новости