(ГАЛЕРИЈА) Како се разладуваат животните во Зоолошка на пеколните температури

by fokus

Разладување со вода, но и замрзнато овојшје за животните во Зоолошката градина во Скопје. На овој начин, вработените се обидуваат да им помогнат на жителите на Зоолошката да се изборат во пеколните температури кои ја зафатија Македонија.

ФОТО: Томислав Георгиев

Поврзани новости