Заспијте со Путин!

by Фокус

На перници, часовници и на торби анонимен автор ги поставил портретите на светските лидери кои ги црташе експретседателот на САД, Џорџ Буш. Перницата и часовник со ликот на Владимир Путин и торбата со Тони Блер за момент се појавиле на продажба преку сервисот Society6, меѓутоа веднаш биле повлечени, најверојатно поради тоа што авторот немал дозвола од познатиот автор да ги користи неговите дела.

Тони Блер

bush-sr.

Џорџ Буш постариот

И авторпортретот на Буш џуниор

Поврзани новости