Во меѓувреме од твитер профилот на Хан…

by lali

Додека нашите политичари интензивно преговараат и се обидуваат да решат клучни државни прашања, еврокомесарот за проширување и европска соседска политика Јоханес Хан си твита…

 

han

Направено од @seirdomk

Поврзани новости