(Видео): „Народот има кратко памтење“

by Фокус

Куртон политичар, на куртон вести.Ново, сечено, лепено и монтирано видео на Странски служби:„Народот има кратко памтење“.

Posted by Странски Служби on понеделник, 1 февруари 2016

Поврзани новости