Лицето на владетелот

by fokus 14:05
14:05

Затоа ние во „Фокус“ создадовме низа од 15 фотографии во кои го прикажавме постепениот премин на ликот на Никола Груевски во ликот на Али Ахмети.

Поврзани новости