Tag:

integracija

  • Колку усогласено дејствуваат ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ во нивното владеење, без разлика дали глумат кавга или глумат дека се смируваат, човек просто не знае каде завршува Преродбата а каде почнува Интеграцијата.