(Галерија) Митинг на ВМРО-ДПМНЕ на скопскиот плоштад

by Фокус

a

a0

a1

a4

a5

a6

a7

a11

a12

a13

a14

a18

a22

a23

a25

a27

Фотографиите се на Томислав Георгиев и забрането е нивно неовластено преземање.

Поврзани новости