ВИДЕО Поп на тротинет врши богослужба

by fokus

Во духот на велигденските празници со вас споделуваме видео објавено на социјалните мрежи каде е снимена богослужба во православен храм. Видеото најверојатно потекнува од Грција и покажува необичен начин на вршење на богослужбата. Свештените лица и верниците изгледаат како опфатени со празничната еуфорија, а свештеникот со тротинет се движи низ храмот за да допре до сите присутни :).

Ο νε ι ρο #thanxkarounis

Publiée par Stamatis Kraounakis sur Samedi 7 avril 2018

Поврзани новости