Нема зезање со Урко

by Фокус 09:16
09:16

Откако го изгледавме видеото не сме сигурни дека Груевски го направил вистинскиот избор кога одлучил да се откаже од услугите на својот долгогодишен бодигард. Нема зезање со Урко!

Поврзани новости