Како е објаснет пубертетот во учебник за петто одделение?

by Fokus 19:07
19:07

Погледнете како е објаснет пубертетот за деца во петто оделение. Се зборува за дете кое сакало постојано да јаде торта, ама мајката престанала да му прави кога завршил осмо одделение. Нареден пат кога му направила торта бил кога дошол пубертетот и како што му вели, сега имало повод да јаде торта. А, пубертетот во учебникот се објаснува со само едно мозолче кое му се појавило на лицето.

puberteta-1-2

pubertet2a-2

Поврзани новости