(Преброени 92%) Силјановска освои 512.300 гласа, а Пендаровски 230.930

by fokus

Според преброени 92% од гласачиките ливчиња, Гордана Силјановска освои убедлива победа против Стево Пендаровски.

За Силјановска гласале 512.300 гласачи, а за Пендаровски 230.930, или засега разликата е 281.370 гласови.

Поврзани новости