И испаднал апаратот додека фотографирала лавови, па тие го задржале како нивна „играчка“

by fokus 12:35
12:35
Фамилија на лавови во Боцвана си најдоа нова „играчка“, откако на фотографот ненадејно му испаднал апаратот.
Според фотографката Барбата Јенсен Ворстер, нејзинот апарат и испаднал од рацете, а тоа го искористиле животнити и и го одзеле.
За среќа, фотоапаратот бил одземен од лавовите за кратко време, а Ворстер порача дека нема да го промени апаратот, иако завршил во уста на лва.

Поврзани новости