Бонева и Грујо како „Бони и Клајд“

by Фокус

Во споредните улоги на филмот, до чие DVD и пред воопшто да се сними ексклузивно стаса екипа на „Фокус“, се појавуваат и пратеникот од Струмица на ВМРО-ДПМНЕ Славе Гошев (кого оригинално сакаа да го стават во улогата на Бони, но се предомислија откако тој рече „Ја не су Силвана Бонева“), како и Миле Јанакиески, на кого ова му е веќе трет филм, после улогата во „Неславните копилиња“ (каде по сугестија на Зоран Ставрески го играше „најголемото копиле таму“) и во хитот „Гуп и погуп“ каде настапи заедно со Никола Груевски.

Подолу го имаме и клипчето од аудицијата на која Грујо и Бонева го покажаа своето знаење за мафијашките теми.

Напомена: Текстот е со измислена и сатирична содржина.

Поврзани новости