Битолчани си направија плажа… на Широк Сокак

by fokus 13:17
13:17

Иако е веќе крај на летото и многу од луѓето си заминуваат од плажите, сепак тоа не важи и за битолчани.

Тие решиле сами да си направат плажа, во близина на еден локал, непосредно до Широк Сокак.

Си поставиле песок, лежалки и чадори и секако, ова е еден убав и интересен обид да се долови автентичноста од плажата.

Фотографии – babambitola.mk

Поврзани новости