Контра-демонстрантите се вратија пред седиштето на СДСМ

by Фокус 19:16
19:16

Откако се собираа пред Собрание, контра-демонстрантите сега се пред штабот на СДСМ. Тие протестираат против одлуката на претседателот Ѓорѓе Иванов да ги аболицира Зоран Заев и Зоран Верушевски, додека не се против што Иванов ги аболицираше и функционерите на власта.

Сега пред Собранието стигнаа демонстрантите кои се против општата аболиција од страна на Иванов, кои го пробија кордонот полиција што ги спречуваше и ги држеше пред канеларијата на претседателот.

Поврзани новости