(ФОТО) Полицијата не им дозволува на демонстрантите да се упатат кон ВМРО-ДПМНЕ

by Фокус

Демонстрантите кои успеаја да го пробијат полицискиот кордон и да стигнат пред Собранието, се уште се таму. Сега тие се обидуваат да тргнат кон Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ, но полицијата не им дозволува.

На неколкупати дојде до судир и буткање меѓу демонстрантите и полицискиот кордон. Незадоволните граѓаните не се откажуваат и се обидуваа да го пробијат кордонот.

pp

pppp

Поврзани новости