Едукативни и креативни активности за Денот на шегата

by fokus 21:20
21:20

Убав и весел ден на сите наши пријателчиња, другарчиња, родители и сите останати во своите домови.
Денес е Денот на шегата, па од таа причина се одлучивме да ви дадеме еден предизвик на сите. Ајде денес секој да се обиде некого да насмее. Секој нека смисли интересен и креативен начин како би насмеал некого дома. Можете да смислите некоја досетка или шега и гласно да ја кажете, или обидете се некого да изимитирате па со тоа направете мала претстава.

https://drive.google.com/…/1kVizhxK_66Lp-AN6C6qrvJ1sU…/view…

https://drive.google.com/…/1_ceOOXiIlJhHy9WjoZ6kNqRyJ…/view…

- Advertisements -

https://drive.google.com/…/15zthjbrui2Cv-9iZclYtqgqmW…/view…

https://drive.google.com/…/1L_WwAu3P3WJkZUH67ZgLfv9jl…/view…

https://drive.google.com/…/1p0H-AM2-KK3og79MtXbR_7sWQ…/view…

https://drive.google.com/open…

https://drive.google.com/open…

https://drive.google.com/open…

https://drive.google.com/open…

https://drive.google.com/open…

https://drive.google.com/open…

https://drive.google.com/open…

https://drive.google.com/open…

https://drive.google.com/open…

https://drive.google.com/open…

Но, да не ја заборавиме и денешната басна. Најдете малку време за денешните јунаци од избраната басна, можеби и нивните ликови малку ќе ве насмеат, но бидете сигурни дека добра поука ќе ви пренесат.

Слушнете ја басната, разговарајте и обидете се да ја раскажете.

https://drive.google.com/open…

Поврзани новости