Главниот и одговорен уредник на дневниот весник „Слободен печат“ Бранко Героски денеска беше посипан со боја од страна на бизнисменот Љупчо Палевски – Палчо пред скопското кафуле „Манда“. И двајцата се појавија на закажаниот термин денеска откако претходно преку социјалните медиуми најавуваа пресметка.

 

Фото: Томислав Георгиев