Тодоров се пофали за сите реформи во јавното здравство

by Фокус 15:57
15:57

Многу собрани гнев и фрустрации се собрани кај вас. Дали е добро тоа што во Штипската клиничка болница има ангиограф, ако е добро што не сте го направиле тоа порано. Ако во Македонија останавме на истиот број на компјутерски томографии, листата на чекање ќе беше девет ипол години. Таква здравствена услуга порано не се добивала одговори министерот за здравство Никола Тодоров.

– Дали е лошо тоа што во Штип е набавена компјутерска томографија, магнетна резонанса – додава Тодоров.

- Advertisements -

Тој по кој знае кој пат ги наброи сите направени реформи во јавното здравство.

Поврзани новости