ССМ ќе маршира под мотото „Патиштата се различни, целта е една!“

by fokus 14:38
14:38

Сојузот на синдикатите на Македонија повикува на синдикален марш по повод одбележување на 1ви Мај – Меѓународниот ден на трудот и 110 години синдикално движење во Република Македонија.

Синдикалниот мраш ќе започне пред зградата на ССМ во 10:30 часот. Синдикалците ќе маршираат под мотото „Патиштата се различни, целта е една!“

-Ве очекуваме да ни се придружите во борбата за зачувување и унапредување на работничките права – велат од таму.

 

Синдикален поздрав,

Поврзани новости