ВИДЕО Самка ја запеа „Ја више немам разлога да живим“ од Мишо Ковач

by Фокус 11:27
11:27

Весникот Вечер објави видео на кое се гледа како довчерашниот министер и актуелен пратеник – Самка Ибраимовски во кафеана ја пее песната „Јас више немам разгола да живим“ од Мишо Ковач. Според Весникот, овој настан е засведочен во кафеаната Сокаче веднаш по оставката на Ибраимовски од владината позиција и влезот во парламентот.

Поврзани новости