Невропсихијатарот Дудучки: После приказната за Тимјаник отстапувам 5.000 квадратни метри за дом за деца со посебни потреби

by Fokus 23:57
23:57

Невропсихијатарот, Мице Дудучки, објави дека отстапува 5.000 квадратни метри земјиште за изградба на дом за деца со попреченост.

,,После приказната за Тимјаник, отстапувам 5.000 метри квадратни земјиште за изградба на дом за деца со посебни потреби, во непосредна близина на мојот санаториум. Исто така ќе им биде обезбедена континуирана здравствена заштита. Ова е порака до министерката Царовска и до жителите на Тимјаник!“-напиша тој на својот ФБ профил.

- Advertisements -

Поврзани новости