ЈП „Водовод и канализација“: Саниран дефектот на улиците „Прашка“ и „Алпи“

by fokus 15:17
15:17

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат за санирани дефекти.

„Ве известуваме, дека дефектот на ул.Алпи бб,е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 18.05.2018г во 15:00 часот. Дектот на ул.Прашка бб,е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 18.05.2018г во 15:00 часот“, велат од таму.

Поврзани новости