(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Државната изборна комисија

by Fokus

Проследете ја во живо прес-конференција на Државната изборна комисија (ДИК) на која, според најавите, ќе бидат соопштени информации за излезеноста на граѓаните со право на глас до 19 часот, како и за текот на гласањето и евентуалните проблеми.

Поврзани новости