ВИДЕО „Прва е Македонија, после се САД“, анкета открива фашизам кај граѓаните

by fokus

„Чиста Македонија“, „Македонија на Македонците“, ова се дел од одговорите на анкетирани граѓани на прашањето „Каква Македонија сакате?“. Според анкетата на ЦИВИЛ Медиа дел од граѓаните, пак, сакаат да имаа држава која ќе е просперитетна, богата, во мир и благосостојба и ќе влезе во ЕУ и НАТО.

 

Поврзани новости