Во тоалетот на новиот Стар театар откриена плочка вредна 3 милиона евра

by lali

Плочката, навидум сосема обична, била додедена во тоалетот со специјален анекс договор број 374/2. Според експертите мора да станува збор за рачно изработена пчочка со вградени дијаманти.

Инаку, дел од гостите на вчерашната премиера, се стискале за по надвор, зашто им било жал да мочаат во писоари, секој од по половина милион евра.

Такво “устручавање” немала министерката за култура Бети, која непосредно пред отворањето со анекс-договор бр. 862/7, нарачала црвен тепих со златно порабување за во тоалетите за засега непозната сума пари.

Поврзани новости