Македонски народен театар

by lali 09:56
09:56

Актерите исто така го поздравија овој капителен потег затоа што за нив конечно се стави крај на агонијата и проблемот при менувањето и адаптирањето на својот глас за синхронизација на повеќе турски актери истовремено.

Ова доаѓа и олеснително кај сите македонски телевизии кои во иднина не ќе мора да фрлаат толку многу пари за повеќе актери, туку ќе можат да земат само еден со кој лесно ќе се синхронизира цела серија од 243 епизоди а верната публика тоа да не може да го насети.