ВМРО победи во Илинден, води во Кисела Вода, Гази Баба, Штип

by Фокус 21:43
21:43

ВМРО-ДПМНЕ веќе слави победа во Општина Илинден.

Воедно, кандидати за градоначалници на ВМРО-ДОМНЕ водат во Кисела Вода, Гази Баба, Штип, Сопиште.

- Advertisements -

Никола Србов на прес конференцијата не сакаше да открие во кои општините партијата има водство, ниту дали ќе ги признае изборните резултати.

Поврзани новости