Награда за фоторепортерот на „Фокус“ Томислав Георгиев

by Фокус 13:53
13:53

На конкурсот за најдобра фотографија од Виз Ер Скопски маратон 2014 се пријавија 75 автори со вкупно 139 фотографии. Победници на конкурсот за најдобра фотографија од Виз Ер Скопски маратон се:

1 место: Роберт Атанасовски – награда – Wizz Air билет + ваучер од Nike во износ од 4.000 ден

2 место: Томислав Георгиев – награда – Ваучер од Nike во износ од 3.000 ден

3 место: Ѓоко Петковски – награда – Ваучер од Nike во износ од 2.000 ден

Виз Ер Скопски маратон им изрази благодарност до сите фотографи и фотографки кои учествуваа на конкурсот и со тоа ја збогатија фото-архивата на маратон.

Горе е прикажана фотографијата на нашиот фоторепортер Томислав Георгиев, која го освои второто место. Другите наградени фотографии можете да ги видите на овој линк.

Поврзани новости