ЛДП во парламентот ќе го претставуваат Милевски и Николова

by Фокус 19:34
19:34

Никица Корубин во првата, Стефан Миноски во втората, Јулијана Николова во третата, Јасмина Поркојевиќ- Миленковиќ во четвртата и Горан Милевски во петтата изборна единица.

Ова се кандидатите за пратеници кои по пат на тајно гласање ги избра опозицискиот ЛДП, како дел од коалицијата со СДСМ.

- Advertisements -

На добитни позиции се наоѓаат партискиот лидер Милевски во „петката“, како и Николова од партиската Унија на жени во „тројката“.

Поврзани новости