“Кој сака да биде милионер” се враќа во етерот со Ивона Талевска

by lali 23:18
23:18

Таа единствена од кандидатите за водител знаела како изгледа да се освои милион, па организаторите веруваат дека покрај неа учесниците може да ги фати мајата и да падне најголемата награда.

Квизот во Македонија првпат се појави на фрекфенцијата на угасената “А1 телевизија”, а водител беше Трендо. Иако Македонците не се прославија многу со своето знаење, тоа беше една од најгледаните шоу-програми на македонските телевизии.

Поврзани новости