Кекеновски: Се готви моја дискредитација преку полициско-судска местенка

by Фокус

Добив сериозна информација за обид за моја диксредитација во јавноста преку класична полициско-судска местенка, напиша на неговиот фејсбк профил универзитетскиот професор Јове Кекеновски, кој бара оставка на раководството на ВМРО-ДПМНЕ, но воедно и на државното водство.

„Режиската палка, како и досега, е во рацете на проверени и потврдени кадри. Но, дефинитивно одбрале погрешен лик за оваа роља“, порачува Кекеновски, кој додава дека оние што ја затвораат слободата ќе платат за ваквото злодело.

Поврзани новости