Кандидатите и функционерите на СДСМ кампањата ја почнаа без вратоврски

by fokus 21:23
21:23

Во 21 часот започна централниот митинг на СДСМ и коалицијата во Битола. Она што падна во очи беше тоа што најголем дел од кандидатите за градоначалници и фукнционери на владејачката партија не носеа вратоврски.

Нејасно е дали е ова е договорена стратегија на СДСМ за да им се доближи на граѓаните, или пак е случајност.

- Advertising -

Вратоврска не носеше ниту претседателот на СДСМ и премиер, Зоран Заев.

Поврзани новости