Маја Манолева ќе биде нов заменик министер за здравство

by Fokus

Маја Манојлева, досегашна директорка на Заводот за рехабилитација ќе биде нов заменик министер за здравство, неофицијално дознава “Фокус”.

И.М.

 

Поврзани новости