И Ивона Талевска дојде во Специјалното обвинителство

by Фокус

Половина час откако Драган Павловиќ Латас дојде во Специјалното јавно обвинителство, се појави и Ивона Талевска. Се уште нема информации дали таа била повикана да даде исказ за некој предмет во предистражна постапка.

Што се однесува до Латас, Катица Јанева информираше дека тој не дошол да поднесе пријава, туку бил повикан да даде исказ за предмет за кој сега се води предистражна постапка.

 

ФОТО: ПлусИнфо

Поврзани новости