(ГАЛЕРИЈА) Груевски спремен за в затвор на вевчанскиот карневал

by fokus

Во Вевчани денеска почна дводневниот традиционален карневал. Над 1000 маски и оваа година продефилираа низ вевчанските улици, а главните улоги им припаднаа на политичарите.

Фото: Томислав ГЕОРГИЕВ

Поврзани новости