(ГАЛЕРИЈА) Десет луѓе пред Собрание го закочија градот во сообраќајниот шпиц

by fokus

Десетина луѓе протестираат пред Собрание за одбрана на името и против Договорот со Грција.

Со клупи и транспаренти ја блокираат улицата пред Собрание, што предизвика уште поголем метеж во сообраќајниот шпиц.

Се пуштаат песни како „Проклети да се предавниците“.

Поврзани новости