(ГАЛЕРИЈА) Бакли пред Собрание, боја врз Собрание

by fokus 21:45
21:45

Како и претходните неколку дена, и денешниот протест од Шарената револуција заврши со боење на Собранието со помош на импровизираниот човечки чатал. Додека собраниската зграда се гаѓаше со боја, демонстрантите запалија повеќе бакли.

13282240_10209905784546420_819013346_n 13282214_10209905787706499_1015811338_n 13282095_10209905789906554_1694567031_n 13275865_10209905793466643_1147993321_n 13288971_10209905797346740_203876501_n 13293366_10209905772466118_286591457_n

Поврзани новости