(ФОТО) „Воинот на коњ” во духот на Шарената револуција

by fokus 20:45
20:45

Командосите на Шарената револуција, упаднаа во фонтаната и одблизу со детски пиштоли со боја, го офарбаа столбот на споменикот „Воин на коњ” и лавовите на плоштадот.

Додека на дождот шарените револуционери ја освојуваа фонтаната, граѓаните со овации ги поздравуваа командосите.

Untitled

 

 

 

 

 

 

Untitledjj

13341982_10209951718534741_1713602355_n

Поврзани новости