Бакли и „бомби“ пред зградата на Груевски

by Фокус

Откако ја обоија бараката на Пазарната инспекција, демонстрантите стигнаа пред зградата во која живее поранешниот премиер Никола Груевски. Пред зградата има силно полициско обезбедување и кордон специјалци.

Револтираните граѓани пеат „Шутка не ти бега, Никола“ и палат бакли. На озвучувањето ги пречека песната „Во борба македонски народе“, а потоа се пуштаа „бомбите“ кои ги објавуваше опозицијата.

grujoo grujooo grujo

Поврзани новости