ЗЕМЕТЕ БЕСПЛАТНИ 50 ЕВРА и тргувајте со акциите на Мерцедес

by fokus

Во последните 6 месеци, поточно од 1. август 2016 година до 30. јануари 2017, акциите на Daimler (во чиј состав е и Mercedes) пораснаа за 14.65%.

Fortrade, за сите читатели на Фокус, дава бесплатни 50€ за тргување со цената на акциите на Mercedes –Daimler (таканаречени CFD) на светската берза.

Бесплатните 50 ЕВРА за тргување можете да ги преземете овде.

Најлутите ривали Ролс Ројс и Бентли во сегментот на луксузни лимузини, Мајбах на Дајмлер, после повеќедецениско очекување, конечно го возвраќа ударот.

Mercedes Maybach S600

Дизајниран во соработка со Мерцедес, денес дел од Дајмлер, последниот модел Мерцедес Мајбах S600 претставува скапоцена верзија на веќе луксузната лимузина S класа. Кај овој модел, воочливо е проширеното меѓуосовинско растојание кое дополнително е “растегнато” преку 20cm како би се задоволиле потребите на богатите клиенти, за поголем комфор позади. Инженерите на Мерцедес имаат тешка задача да го дадат својот максимум, односно да ја осмислат и состават најбесшумната лимузина на светот. Се чини дека имаа успех во тоа.

Освен извонредната надворешност и преубавата внатрешност, механиката на ова возило е импресивна.Поседува јак дванаестроцилиндричен мотор од 6000 кубика, односно 523 коњски сили.Возилоѕо од мирување достигнува брзина од   96 km/час за само 5 секунди. Цената на ова возило, за некои мала ситница, се движи преку 190.000 американски долари.

Бесплатните 50 ЕВРА за тргување со цените на акциите на Мерцедес можете да ги превземете овде.

Vision Mercedes-Maybach 6

Меѓутоа, Дајмлер нема намера да застане на овој модел, туку и понатаму да го развива овој сегмент на возила. Компнијата е во чекор со тенденденција и очекувања на пазарот, најавен е и новиот прототип на возила на електричен погон, потпишан како „Vision Mercedes- Maybach 6“.  Моторот на овој модел може да развие 750 коњски сили, односно брзина од 96 километри на час за неполни 4 секунди. Цената се очекува со нетрпение, а проценките се дека ќе биде над 380.000 долари па нагоре.

Бесплатните 50 ЕВРА за тргување со цените на акциите на Мерцедес можете да ги превземете овде.

FXLider има соработка со Fortrade Limited – компанија која е авторизирана и регулирана во UK од страна на FCA (Financial Conduct Authority) под лиценца со број 609970.

Договорите за разликата во цената (CFD) ги претставуваат производите кои се потпираат на финансискиот левериџ и носат високо ниво на ризик за Вашиот капитал затоа што цените можат брзо да постанат неповолни за Вас. Овие производи можеби нема да бидат соодветни за сите клиенти и заради тоа морате да бидете сигурни да сте ги разбрале ризиците, а и да побарате независен совет. Овој материјал не претставува понуда, барање ни трансакција во поглед на било кој финансиски инструмент. Загубите можат да ги надминат Вашите депозити и од Вас би можело да се бара да извршите дополнителни плаќања. FXLider не прифаќа никаква одговорност за било каква употреба на овие коментари ниту за последиците кои од тоа можат да проистекнат. Не се дава никакво уверување ниту гаранција за точноста или потполноста на овие податоци. Како резултат на тоа, секое лице кое ќе постапи спрема нив, тоа го прави потполно на сопствен ризик.

Поврзани новости